No se Vappu...

Yritä jotain sillein "aikataulussa" niin varmasti menee pieleen ja pahasti. Mutta jos nyt vappupostaus tulee vajaa viikon viiveellä ei ehkä vielä ole ihan liian myöhään... Eikä tässä nyt oikeastaan ollutkaan mitään ihan kauhean ihmeellistä tänä vuonna.

Aattona käväisin ensin kaverin luona Lauttasaaressa, josta suuntasin jo ysiksi Apollon stand uppia seurailemaan. Lavalla oli parikin tuttua koomikkoa, mikä takaa aina hyvät naurut ja parhaintahan on, jos ja kun istuu eturivissä. Kuten minä aina :D Olen ehkä toisinaan vähän huono keskittymään, joten tuo on kyllä paikka, jossa ei huomio pääse hetkeksikään herpaantumaan, ja jos pääsee, siitä kyllä saa kuulla.

Hauskaa oli, ehdottomasti.


Vappuaatto ei kovin myöhäiseksi mennyt, mutta silti sitä sängyssä mietti kerran jos toisenkin jaksaako sitä Kaivariin raahautua. Noh, jaksoi. Pieneksi hetkeksi ainakin moikkaamaan kaverit ja ostamaan metrilakua. 

Joskus olisi kyllä oikeasti ihan hauska mennä sillein "oikeasti" tuonne kaikkien mahdollisten eväiden ja muiden kanssa kunnolla piknikille, mutta toistaiseksi se on jäänyt... Säähän oli aivan mieletön eli ne jotka tuonne vaivautuivat, niin ei ainakaan sen puolesta tarvinnut murehtia. Ehkäpä minäkin vielä joskus :D 

Kaivarin jälkeen suunnattiin sitten ihan vaan kaupan kautta kotiin ja väsäiltiin pientä "aamupalaa" leffan kera. Ehkä nuokin mätöt olisi kuulunut syödä tosiaan siellä ulkona niinkuin vappuun kuuluu, mutta eeeeei se niin tarkkaa ole... Ensi vuonna sitten, jos innostuisi ja sää suosisi ;)





Että sellaista settiä tänä vuonna... Jotenkin siitä vapusta ehkä otti enemmän irti silloin opiskeluaikoina, kun oli haalarit ja kaikkea järjestettyä ohjelmaa. Myös vaihtareiden kanssa juhlitut vaput oli aina jotenkin spesiaaleja, kun sai esitellä sitä "suomalaista sekoilua", mutta nykyään se nyt menee siinä missä joku perusjuhannuskin... tosin ihmismäärä kaupungissa on hieman päinvastainen, mutta ylipäätään :) Jotenkin ei enää osaa samalla tavalla ottaa noista juhlista irti... Ehkä vielä joskus.

Ensi vuonna tosin mietin, että voisi jopa suunnata Hollantiin kokeilemaan heidän King's dayn. Tänä vuonna oli viimeinen Queen's day ja ensi vuonna juhlitaan sitten kuningasta. Tosin se juhla aikaistuu pari päivää, eli periaatteessa ehtisi juhlimaan sekä Hollannissa että Suomessa. Voisi toimia :D Saa nähdä. Siihen on vielä aikaa se vuosi... vaikkakin sekin menee aivan liian nopeasti nykyään.

Huomiseen! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pientä pintaremonttia - DIY keittiökaappien maalaus.

DIY: ikkunalautojen uudistus

DIY - Fanett-pinnatuolin entisöinti